Gelaatsverzorging

Geef jezelf en je huid wat Me-time

Bij een gelaatsverzorging maken we een ideale combinatie van verzorging en ontspanning. Als schoonheisspecialiste tracht ik iedereen te verwennen met een Me-Time moment! 

Alle gelaatsverzorgingen worden uitgevoerd met de producten van Malima Cosmetics. Deze producten zijn speciaal vervaardigd op huidbehoefte en bieden intensieve verzorging en effectieve huidverbetering. De basis van alle Skincare producten zijn de huididentieke ingrediënten waardoor de producten zeer huidvriendelijk van samenstelling zijn en een optimaal huidresultaat bieden. 

Ervaar de relaxerende en huidverbeterende gelaatsverzorgingen en laat je betoveren door onze producten. Je ligt lekker warm ingeduffeld in een heerlijke zetel, zodat je volledig kan ontspannen en eventjes alles rondom je kan vergeten. We maken een huidanalyse en geven je vakkundig advies mee. Zo weet je perfect hoe je je huid in een optimale conditie kan houden. 

Je kunt de producten van Malima Cosmetics ook bij ons aankopen, zodat je thuis de verzorging kan verder zetten en we samen tot resultaten kunnen bekomen. Wij adviseren je graag! 

De producten bevatten maximale werkstofpercentages en de crèmes en serums tevens een natuurlijke UV bescherming. De Skincare producten zijn vegan, vrij van parabenen, MIT, paraffine, alcohol denat, en toegevoegde kleurstoffen! Voor elk huidtype is een verzorgingslijn ontwikkeld. 

Behandelingen

Malima Skin Pure - 40 min

Compacte behandeling gericht op de vette, onzuivere huid. 

Dubbele reiniging, exfoliatie, verwijderen onzuiverheden, masker, serum + dagcrème

€ 36,50

Malima Skin Vitalizing - 60 min

Behandeling afgestemd op jouw huidtype en huidbehoefte!

Dubbele reiniging, verwijderen onzuiverheden, exfoliatie, gelaatsmassage, masker, serum + dagcrème

€ 52,50

Malima Skin Comforting - 95 min

Weldadige behandeling met huidverbetering én ontspanning centraal.

Dubbele reiniging, verwijderen onzuiverheden, exfoliatie, gelaatsmassage, masker, massage nek en schouder,  serum + dagcrème  

€ 76,50

Malima Skin Special - 95 min

Behandeling speciaal gericht op anti-ageing, een work-out voor je huid.

Dubbele reiniging, verwijderen onzuiverheden, exfoliatie, gelaatsmassage, masker, micro needling, serum + dagcrème  

€ 92,50

Malima Touch of Wellness - 105 min

Totaal beleving van heerlijke geuren en weldadige producten, die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden.

Tijdens deze behandeling geniet u van de combinatie van een heerlijke scrub en ontspannende massage van uw gelaat, nek en schouders, afsluitend een ontspannende en reinigende gezichtsbehandeling.  

€ 95,50