Nagelstudio

Manicure, Gelnagels, BIAB, Gelish

Gelnagels

Gelnagels zijn een echte revolutie op het gebied van verzorgde nagels! 

Ze zijn de ideale oplossing voor sterke, lange en verzorgde nagels! Ze kunnen op de natuurlijke nagel worden aangebracht, maar ook op een kunstmatige verlenging. Dit hangt af van de lengte en stevigheid van je natuurlijke nagels. Gelnagels blijven zo'n 3 à 4 weken zitten.

De nagels worden eerst voorbereid door ze mooi in vorm te zetten, de velletjes en dode huid rond de nagelriemen weg te knippen en de nagel vervolgens een beetje op te ruwen. Vervolgens wordt de gel in meerdere dunne lagen aangebracht en worden de nagels na elke laag uitgehard onder een UV-lamp. Afhankelijk van de gewenste look kan er een kleur/glittergel aangebracht worden. Hierna worden de nagels voorzien van een topcoat. Tot slot eindigen we met een verzorgende nagelriem olie.

BIAB / NN Treatment 

BIAB (Builder In A Bottle) is een flexibele bouwgel waarin de primer én base al is verwerkt. BIAB kan enkel toegepast worden op de natuurlijke nagels. 

Bij een BIAB/NN treatment wordt de natuurlijke nagel verstevigd en verbeterd door middel van een flexibele gel. Dit zorgt ervoor dat de nagel na enkele behandelingen een mooie C curve gaat  aanmaken hierdoor krijgt de nagel een mooiere vorm. Naast dat het er mooi uit ziet, zit er ook speciale voeding in het product, zodat je nagels naar verloop van tijd van zichzelf ook steviger én gezonder worden. BIAB is dus niet schadelijk voor de natuurlijke nagels. BIAB nagels blijven zo'n 3 à 4 weken zitten.

Zoals bij alle andere nagel behandelingen worden de nagels eerst voorbereid door ze mooi in vorm te zetten, de velletjes en dode huid rond de nagelriemen weg te knippen. Als derde stap brengen we de BIAB aan op de natuurlijke nagels. Tot slot eindigen we  met een verzorgende nagelriem olie.

Gellak / Gelish 

Gellak ligt een beetje tussen nagellak en gelnagels in. Het wordt ook weleens 'gelish' of soak-off genoemd. Gellak ziet eruit zoals gewone nagellak, maar is sterker, glanzender en blijft langer, gemiddeld zo'n 2 à 3 weken zitten. 

Gellak is een ideaal product voor mensen die geen verlengde kunstnagel willen, maar wel mooi verzorgde nagels wensen voor een wat langere periode. Zoals bij alle andere nagel behandelingen worden de nagels eerst voorbereid door ze mooi in vorm te zetten, de velletjes en dode huid rond de nagelriemen weg te knippen. Gellak wordt aangebracht in verschillende lagen en telkens gehard onder een UV-lamp. Tot slot eindigen we met een verzorgende nagelriem olie.

Prijslijst

Nieuwe set met verlenging


€ 55

Nieuwe set op eigen nagel


€ 45

Bijwerking


€ 45

Bijwerking ander salon


€ 50

Herstel tijdens behandeling


€ 2

Verwijderen gelnagel of gellak + verzorging


€ 20

BIAB/ NNTreatment handen 


€ 42

BIAB/ NNTreatment+French/Color


€ 45

BIAB / NN Treatment voeten


€ 35

BIAB / NN Treatment voeten + French/Color


€ 38

Gellak/Gelish handen


€ 35

Gellak/Gelish voeten


€ 32

Fotogalerij