Hydra Boosting Serum 30 ml

Vochtherstellend gel-serum met Glycerin & Tripple Hyaluron.

OMSCHRIJVING

De unieke combinatie van 3 typen Hyaluron in het Hydra Boosting Serum zet de huid aan tot doelgericht herstel van het vochtgehalte. Huideigen Glycerin en de sterke anti-oxidant werking van Groene Thee extract zorgen voor een synergetische werking van dit gel-serum. Bij regelmatig gebruik van het Hydra Boosting Serum behoren fijne droogtelijntjes en een trekkerige huidgevoel tot verleden tijd. Het serum is geschikt voor alle huidtypen. Het mooiste resultaat wordt behaald wanneer u start met het gebruik van de Hydra Boosting Serum in kuurverband. Uw huid profiteert dan dagelijks van deze uitzonderlijke formule waardoor het herstel van de huidfuncties optimaal worden ondersteunt.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

GEBRUIK

Start uw Malima home beauty treatment met een Malima Cleanser en Skin Toner. Breng vervolgens het Hydra Boosting Serum aan op het gezicht, hals en eventueel decolleté. Laat het serum even inwerken voordat u uw Malima Crème aanbrengt.
Gebruik het Hydra Boosting Serum 4 weken in kuurverband voor een intensieve huidoppepper. Blijf hierna wekelijks het Hydra Boosting Serum gebruiken om het vochtgehalte op peil te houden. Maak uw Malima home beauty treatment compleet door regelmatig een masker in combinatie met het Hydra Boosting Serum te gebruiken.

32,30 €