Purifying SOS Serum 15 ml

Zuiverend serum met Salicylzuur & Japanse Duizendknoop extract.

OMSCHRIJVING

Purifying SOS Serum biedt een onrustige huid en een huid met puistjes verlichting. De uitgebalanceerde formule is op basis van Japanse Duizendknoop extract, Salicylzuur en Hyaluron. Het serum bevat specifieke ingrediënten die de huid ondersteunen bij het reguleren van de talg aanmaak en daarmee de vorming van mee-eters en het glimmen van de huid helpt tegen te gaan. Tevens helpt het serum de bacteriën die puistjes veroorzaken te reduceren. Het Purifying SOS Serum draagt bij aan een gezonde huidflora. Het helpt de huid optimale bescherming te bieden tegen vorming van nieuwe onzuiverheden en het is gunstig voor de verfijning van de huidstructuur.

GEBRUIK

Start uw Malima home beauty treatment met een Malima Cleanser en Skin Toner. Breng vervolgens de Purifying Gel Cream aan op het gezicht, hals en eventueel decolleté. Bij een onzuivere huid met puistjes is het aan te raden om dagelijks eerst het Purifying SOS Serum te gebruiken. Stip het serum aan op de onzuivere huiddelen, puistjes en onderhuidse ontstekingen. Gebruik het iedere avond zolang uw huid geen puistjes en onzuiverheden meer vertoont. Maak uw Malima home beauty treatment compleet door regelmatig een masker te gebruiken.
NOTE: bevat Melkzuur en Salicylzuur, niet geschikt voor een dunne, gevoelige huid. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar. Vermijd contact met ogen en direct zonlicht.

16,80 €